Welkom op LeisureXperience.

Vanuit mijn passie voor attractieparken heb ik besloten een blog op te richten waarin ik verschillende (dag)attracties ga bezoeken. Mijn naam is Jelmer, ik ben 19 jaar oud en zit op kamers in Breda.

Dit jaar heb ik mijn diploma voor de MBO-opleiding Leisure and Hospitality gehaald. Na de zomer ga ik beginnen aan een nieuwe HBO opleiding Leisure and Events Management aan de BUAS/NHTV. Deze zomer werk ik in het recreatieteam van vakantiepark RCN de Flaasbloem te Chaam.

Efteling abonnement

Sinds 2013 ben ik in het bezit van een Efteling abonnement. Vanaf hier is mijn passie voor attractieparken ontstaan.

Sinds 2013 ben ik in het bezit van een Efteling abonnement. Vanuit hier is mijn passie voor attractieparken ontstaan. Van 2015 tot 2018 blogde ik op Sleutelier over al mijn avonturen in de Efteling. Momenteel ligt Sleutelier even stil en focus ik me vooral op LeisureXperience. –> http://www.sleutelier.nl

Na verloop van tijd begon ik mij ook te interesseren in dierentuinen, waterparken, kermissen en museums. In de afgelopen jaren heb ik er dan al verschillende bezocht. 

In 2018 ging ik mee met een reis georganiseerd door Danny van themepark.nl. Bij deze reis gingen we langs de meest spectaculairste attractieparken van Zweden. Naar aanleiding van deze trip besloot ik LeisureXperience op te richten.

Sinds april 2019 heb ik naast mijn Efteling abonnement ook een abonnement op Heide-Park Resort.

Jelmer

Schrijver op LeisureXperience en Sleutelier. Woont op kamers in Breda, 19 jaar oud en in het bezit van een Efteling en Heide-Park abonnement. Doet de opleiding Leisure and Events Management aan de BUAS/NHTV. Werkt in de zomer in het recreatieteam van vakantiepark RCN de Flaasbloem.

Er mag onder de berichten gereageerd worden. Dit wordt zeer op prijs gesteld! Heeft u een vraag, opmerkingen of wilt u in contact komen? Dan kunt u het contactformulier invullen. Alvast veel leesplezier op mijn persoonlijke blog!