Welkom op LeisureXperience.

Vanuit mijn passie voor attractieparken heb ik besloten een blog op te richten waarin ik verschillende (dag)attracties ga bezoeken. Mijn naam is Jelmer, ik ben 19 jaar oud en woonachtig in Groningen.

Sinds 2013 ben ik in het bezit van een Efteling abonnement. Vanuit hier is mijn passie voor attractieparken ontstaan.


Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Leisure and Hospitality aan het Noorderpoort College. Daarnaast werk ik in de zomer in een recreatieteam op RCN vakantiepark de Flaasbloem.

Sinds 2013 ben ik in het bezit van een Efteling abonnement. Vanuit hier is mijn passie voor attractieparken ontstaan. Vanaf 2015 blog ik op Sleutelier al over mijn avonturen in mijn thuispark de Efteling. Momenteel ligt die blog even stil maar misschien ga ik later verder met die site.

Na verloop van tijd begon ik mij ook te interesseren in dierentuinen, waterparken, kermissen en museums. In de afgelopen jaren heb ik er dan al verschillende bezocht. 

In 2018 ging ik mee met een reis georganiseerd door Danny van themepark.nl. Bij deze reis gingen we langs de meest spectaculairste attractieparken van Zweden. Naar aanleiding van deze trip besloot ik de blog op te richten.

Sinds april 2019 heb ik naast mijn Efteling abonnement ook een abonnement op Heide-Park Resort.

Jelmer

Schrijver op LeisureXperience en Sleutelier. Woonachtig in Assen, 19 jaar oud en in het bezit van een Efteling en Heide-Park abonnement. Doet de opleiding Leisure and Hospitality en werkt in een recreatieteam op RCN de Flaasbloem.

Er mag onder de berichten gereageerd worden. Dit wordt zeer op prijs gesteld! Heeft u een vraag, opmerkingen of wilt u in contact komen? Dan kunt u het contactformulier invullen. Als laatste hoop wens ik u veel plezier toe op mijn blog.