Welkom op LeisureXperience.

Vanuit mijn passie voor attractieparken heb ik besloten een blog op te richten waarin ik verschillende (dag)attracties ga bezoeken. Mijn naam is Jelmer, ik ben 19 jaar oud en zit op kamers in Breda.

Nadat ik mijn mbo-opleiding Leisure and hospitality niveau 4 had gehaald in Groningen ben ik begonnen aan een nieuwe hbo-opleiding. Op dit moment studeer ik Leisure and Events Management aan de Breda University of Applied sciences. Deze zomer werk ik in het recreatieteam van vakantiepark RCN de Flaasbloem te Chaam.

Abonnementen

– Sinds 2013 ben ik in het bezit van een Efteling abonnement. Dit abonnement heb ik tot op heden nog steeds.
– In 2019 heb ik voor één seizoen lang een abonnement gehad op Heide-Park Resort Dit abonnement heb ik maar 1 seizoen gehad.
– Voor het seizoen 2020 heb ik een abonnement genomen op attractiepark Slagharen. Met dit abonnement heb ik ook onbeperkt toegang tot Bobbejaanland en Movie Park Germany.

Sinds 2013 ben ik in het bezit van een Efteling abonnement. Vanuit hier is mijn passie voor attractieparken ontstaan. Van 2015 tot 2018 blogde ik op Sleutelier over al mijn avonturen in de Efteling. Momenteel ligt Sleutelier even stil en focus ik me vooral op LeisureXperience. –> http://www.sleutelier.nl

Na verloop van tijd begon ik mij ook te interesseren in dierentuinen, waterparken, kermissen en museums. In de afgelopen jaren heb ik er dan al verschillende bezocht. 

In 2018 ging ik mee met een reis georganiseerd door Danny van themepark.nl. Bij deze reis gingen we langs de meest spectaculairste attractieparken van Zweden. Naar aanleiding van deze trip besloot ik LeisureXperience op te richten.

Sinds april 2019 heb ik naast mijn Efteling abonnement ook een abonnement op Heide-Park Resort. Dit abonnement heb ik na een seizoen al stopgezet. Voor het seizoen 2020 heb ik een abonnement op attractiepark Slagharen genomen. Met dit abonnement heb ik ook onbeperkt toegang tot Bobbejaanland en Movie Park Germany.

Jelmer

Schrijver op LeisureXperience. Woont op kamers in Breda, 19 jaar oud en in het bezit van een Efteling en Slagharen abonnement. Doet de opleiding Leisure and Events Management aan de Breda University of Applied sciences. Werkt in de vakanties in het recreatieteam van vakantiepark RCN de Flaasbloem te Chaam.

Er mag onder de berichten gereageerd worden. Dit wordt zeer op prijs gesteld! Heeft u een vraag, opmerkingen of wilt u in contact komen? Dan kunt u het contactformulier invullen. Alvast veel leesplezier op mijn persoonlijke blog!